Bosch Car Service Raalte: kwaliteit in vertrouwde handen

Sinds 1 mei 2019 zijn Michiel Bergman en Steven Hoogenkamp de eigenaren van Bosch Car Service Raalte. Geen onbekende gezichten, want zij waren al enkele jaren in deze garage werkzaam. Met de ambitie het beter te willen doen, hebben zij er heel bewust voor gekozen als zelfstandige vestiging verder te gaan. Natuurlijk onder de vertrouwde naam Bosch Car Service Raalte.

Kwalitatief onderhoud

Met Bosch Car Service als krachtige formule beschikken Michiel en Steven over de nieuwste testapparatuur en een breed assortiment onderdelen. Dankzij de periodieke bijscholing en trainingen van Bosch Car Service blijven zij op de hoogte van de nieuwste technieken. Bij Bosch Car Service Raalte ben je dus altijd verzekerd van kwalitatief onderhoud voor een betaalbare prijs. 

Persoonlijke benadering

Dit alles versterken Michiel en Steven met de charme van een dorpsgarage. Met andere woorden: je loopt er zo even binnen en wordt bij (voor)naam genoemd. De lijnen zijn kort. Van het ontvangst tot en met de vakkundige reparatie, alles ligt in de vertrouwde handen van Michiel en Steven. Bij Bosch Car Service Raalte gaan kwaliteit en een persoonlijke benadering hand in hand.